Melaka - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu Melaka - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

Melaka

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

01 Februari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

Na een goede reis van 7 uur waren we in Melaka . Het openbaar vervoer is hier goed,heel goedkoop ( € 12.50 van Penang naar Melaka) en comfortabel, de bus had heerlijke stoelen en we hadden 3x keer een stop voor eten en benen strekken. In Melaka hadden we een gezellig guesthouse.Lekkere koele kamers , wc en douche weer delen maar toch wel iets groter dan in KL.De beheerders wonen er ook en het voelde ook echt als een familiehuis ,gezellig,leuke zitjes en zelfs de gastvrouw had een keer een heerlijke lunch gemaakt voor ons waar we ook heerlijk van gesmuld hadden.Je hebt hier een Hollands "Stadthuys"dat in 1645 is gebouwd en behoort tot één van de oudste Hollandse gebouwen in het oosten.

• 01 Februari 2012 - 10:05

Ingrid:

foto's volgen later, problemen met downloaden.

Verslag uit: Maleisië, Kuala Lumpur

Melaka

01 Februari 2012

george town
Ingrid

20 December vertrek ik naar Singapore naar mijn broer en schoonzus die daar met de boot liggen. De bedoeling is dat we in Januari een paar weken naar Bali gaan .

Actief sinds 13 Nov. 2011