Laatste verslag - Reisverslag uit Bali, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu Laatste verslag - Reisverslag uit Bali, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

Laatste verslag

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

02 Maart 2012 | Maleisië, Bali

Na lekker 5 dagen van luieren en een rit van 3 uur naar Denpasar,met onderweg een tropische bui,waar we het vliegtuig namen van 21.30 naar Singapore en de nacht doorgebracht hebben op het vliegveld omdat de eerste metro in Singapore pas om 5.30 ging waren we om 9 uur op de boot.Gelijk een was erdoor heen gedaan en zitten we weer in het oude ritme.De reis door Bali en Lombok was heel mooi, twee verschillende eilanden met hun eigen natuur en cultuur wat ik voor geen goud heb willen missen,de ervaringen die je meemaakt.Ja en dan zit de vakantie er bijna op, 3 maanden weg, wat vliegt de tijd.Zo vliegen de zenuwen door je lichaam om alles voor vertrek in orde te maken en nu de rust als ik weer naar Nederland terug gaat.Verlang toch wel naar het frisse weer, niet meer zo zweten.Alles plakt en is nat,een lekker Hollands bakkie koffie, gewoon een sneetje volkoren brood ,dingen die je nu toch meer gaat waarderen als je 3 maanden in een andere wereld leeft waar armoede troef is ,het vervoer soms nog gewoon een karretje met een paard is of gewoon zoals je in de bergen zag de benen wagen en waar ze vandaan kwamen is me een raadsel want in de weide omgeving geen huis te bekennen maar waar de mensen gelukkig zijn met het beetje wat ze hebben en vriendelijk blijven.Dit is mijn laatste verslag,ik heb 1050 foto's gemaakt, veel gezien en veel meegemaakt, een reis om nooit te vergeten dank ik aan mijn broer en schoonzus die me dit mogelijk hebben gemaakt.Ik dank alle trouwe volgers met hun reacties op mijn verslag,ondanks dat het meer tijd in beslag nam dan ik dacht heb ik het toch met plezier gedaan.Als laatste nog een paar mooie foto's van de 1050. Terima kasih en Sampei bertemu.

• 02 Maart 2012 - 07:20

Marion:

Hoi Ing,wat een mooie foto's allemaal.
    En wat heerlijk om te horen dat je zo genoten hebt.Een hele ervaring rijker,dat pakken ze niet meer van je af.Ja Ing,de tijd vliegt voor je het weet ben je weer hier in het koude kikkerlandje.
    Geniet nog van je laatste dagen.
    Groetjes aan Rob en Marjo,en ik spreek je nog.
    Knuffffff Marion

• 03 Maart 2012 - 09:09

Dick En Anita:

Hoi Ingrid,
    geweldig om te lezen dat je het zo naar je zin gehad hebt! Wij hebben genoten van de bruine boterhammen met spikkeltjeskaas..... maar kijken er nu weer naar uit terug te gaan naar onze boot. Een heel goede reis toegewenst van de crew van de Kind of Blue.

• 03 Maart 2012 - 12:56

Ingrid:

bij de reis Bali staan ook nog 2 verslagen, misschien zijn deze niet goed door gekomen omdat dit verslag bij Singapore / Bali staat.Iedereen bedankt voor de reacties.

• 03 Maart 2012 - 18:33

Remco :

Hi Ing,

Leuke verslagen, mooie foto's en een prachtig indruk van dat gebied. Ik heb er dan nu ook super veel zin om daar te gaan.

Geniet nog van je laatste dagen daar,
    Liefs,

Remco en Debbie