rondtoeren in Lombok - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu rondtoeren in Lombok - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

rondtoeren in Lombok

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

02 Maart 2012 | Indonesië, Bali

Met een gehuurde auto met chauffeur via het noorden en weer een schitterende tocht door de bergen,Mount Rinjani,met diverse stops ,een nog originele dorp,(Sasak village in Segenter) rijstvelden en een mooie plek voor de lunch met in de verte een waterval(Sendang Gile)In het dorp Tetebatu 2 dagen overnacht op een berg met uitzicht op de weer mooie rijstvelden waar we dan ook diverse wandelingen gemaakt hebben.Lombok heeft in verhouding met Bali een mooie natuur,misschien ook omdat we meer tochten met een auto gemaakt hebben en daardoor toch in en door plaatsen komen waar de toeristen niet komen.We hebben ook gewoon in de plaatselijke wajung(eettentje)gegeten waar ze waarschijnlijk nog nooit een blanke hebben gezien en waar het eten echt lekker is(rijst,saté en water)voor €3(4 personen)en voor ons heel interessant om toch zo met de plaatselijke bevolking in aanraking te komen,sommige staan je aan te staren en sommige proberen toch een praatje te maken in gebroken Engels.

• 04 Maart 2012 - 12:33

Rineke:

Hoi Ing,
    zal wel tegenvallen als je weer in Nederland bent, want voor de prijs die jullie betaalde voor 4 pers. heb je hier net aan 1½ brood voor. Maar leuke verslagen hoor, geniet nog maar.

Groetjes Rineke XXXX

• 12 Maart 2012 - 15:37

Bep Van Delft:

het was een mooi reis verslag goede reis terug naar huis tot ziens