terug naar Bali - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu terug naar Bali - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

terug naar Bali

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

02 Maart 2012 | Indonesië, Bali

Voor we de ferry terug nemen naar Bali zijn we eerst nog een paar dagen in Kuta geweest, een badplaats op Lombok dat bekend staat om zijn witte stranden.Wit zijn ze zeker maar door de rommel die er overal ligt is het toch een afknapper of we waren op het verkeerde strand??
Na een week in Lombok rond gekeken te hebben namen we donderdag 23 febr. de ferry terug naar Bali;op de ferry hoorden we dat we geluk hadden omdat het de laatste dagen gestormd had en er geen ferry's uit gevaren waren.Aangekomen in Padang bai op Bali op zoek gegaan naar een hotel en vonden weer een mooie die dit keer ook schoon was met een heerlijk ontbijt.Op de boot had Rob iemand gesproken die ons de volgende dag naar Lovina zal brengen met een paar stops bij twee waterpaleizen van Ujung en Tirtagangga.Via een 35 km lange mallemolen vol bochten en gaten smalle weg om de vulkaan Gunung Seraya hadden we een schitterend kustpanorama.In Lovina beach opzoek naar een hotel en hebben weer een mooie gevonden waar we 5 dagen zullen blijven om nu echt lekker te relaxen voor dat we terug gaan naar de boot en de ontdekking van Bali en Lombok erop zit.

• 11 Maart 2012 - 21:12

Wilma Van Der Zwet:

Ik wens je alvast een goede reis terug Ingrid.