naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

naar Kuala Lumpur

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

19 Januari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

Woensdag 11 Jan. om 8 uur de taxi vanaf de haven naar Johor Bahru,waar we bus naar KL namen.Als je op het busstation aankomt wordt je gelijk door diverse mensen aangehouden om je naar de goede bus te leiden (natuurlijk hun maatschappij).De bus was echt comfortabel, meer beenruimte dan in een vliegtuig en air condition.De bus zou om 9 uur vertrekken,het werd 9.45, maar die tijd is ruimschoots ingehaald door 120 km/u te rijden en links en rechts in te halen.Het guesthouse was eenvoudig, kamer zonder raam,wc en douche delen, maar wel een gezellig zitje buiten waar we ook veel zaten.Het lag midden in het centrum met veel leuke tentjes in de buurt , ja en wat doe je dan 's avonds????

• 19 Januari 2012 - 12:34

Marion:

Hoi Ing,
    dan neem jij een borrel :-)Toch?????
    Leuk om weer wat van je te horen!
    Alweer een maand ben je weg!
    Gaat snel he???
    Dikke knuffel Marionneke

• 19 Januari 2012 - 22:46

Sylvia Vonk:

hoi Ingrid,
    leuk weer wat te lezen joh!
    tja, wat neem je dan? toch niet dronken geworden he? hahaha
    zeg je moet de groeten hebben van je bowlingmaatjes..dus bij deze:
    hoi hoi en zwaai zwaai, van ons alle zes!!
    groetjes Sylvia