Petronas - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu Petronas - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Ingrid Eichelsheim - WaarBenJij.nu

Petronas

Door: ingrideichelsheim

Blijf op de hoogte en volg Ingrid

19 Januari 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

Donderdag 12 Jan vroeg op om naar de Twin Towers te lopen.Volgens de eigenaresse v.h. guesthouse was de entree 10 ringgit, maar dat was denk ik jaren geleden want de prijs is nu 50 mr (€12.50)Daar kom je wel op de skybrigde en de 86 etage.Je moet er wel vroeg bijzijn want er zijn maar 1640 plaatsen te koop op 1 dag en die vliegen eruit , vooral die van 's avonds en vroeg in de morgen, zodat er alleen nog plek was om 2 uur,die ook snel weg was.Je moet erg veel geluk hebben met het weer en of het de moeite waard is voor die prijs??Denk dat dat een mening is voor ieder voor zich.

• 19 Januari 2012 - 22:50

Sylvia Vonk:

WOW Ingrid, wat een uitzicht daarboven!!
    vooral die 1nalaatste foto, prachtig zeg!
    heel indrukwekkend!

Melaka

01 Februari 2012

george town
Ingrid

20 December vertrek ik naar Singapore naar mijn broer en schoonzus die daar met de boot liggen. De bedoeling is dat we in Januari een paar weken naar Bali gaan .

Actief sinds 13 Nov. 2011